CV for Ole-Egil Hvitmyren

Utdanning:

(Høst - Vår)

1992 - 1994 Toårig Grunnkurs, Elektro med allmenne fag, vitnemål vedlegg 1

1994 - 1996 Videregående kurs 1, elektronikk, vitnemål vedlegg 2

1995 - 1997 Teknisk fagskole elektronikk, vitnemål vedlegg 3

1997 - Siv-ing Teknisk Kybernetikk, NTNU, karakterutskrift vedlegg 4

Arbeidserfaring:

1992 - 1995 Instruktør på trompet, klarinett, saksofon og horn, Bjørkelangen Skolekorps.

Januar 1999 - Teknisk assistent, Lørdagsuniversitetet. Arbeidsoppgaver: Påse at utstyr fungerer, bistå programkomiteen og foreleserne, sende ut / henge opp / dele ut informasjonsmateriell.

Juni 1999 - August 1999 Sommerjobb TMI AS (Trondheim Maritime Instrumentering). Arbeidsoppgaver: Bygge / teste smart strekksensor. Etsing av kretskort og lodding av SMD-elektronikk.

Januar 2001 - Mars 2001 Datamaskinflytting for IDI, NTNU. Attest vedlegg 5

Verv:

Okt. 1993 - Okt. 1996 Materialforvalter Bjørkelangen Skolekorps. Arbeidsoppgaver: Vedlikehold og innkjøp av instrumenter og annet teknisk utstyr.

Nov. 1997 - Nov. 1999 Verksmester Akademisk Radioklubb LA1K, Studentersamfundet i Trondheim. Arbeidsoppgaver: Innkjøp av verktøy og komponenter, vedlikeholde og bygge ut elektrolab. Teorilærer på radioamatørkurs.

Sept. 1997 - Nov. 1997 UKE-funk UKA97: UKEsendern Teknisk, ARK. Arbeidsoppgaver: bygde RDS-koder, ellers bisto med teknisk kunnskap ved behov.

Mai. 1999 - Nov. 1999 UKE-funk UKA99: UKEsendern Teknisk, ARK.

Feb. 2000 - Feb. 2001 Nettverksansvarlig IT-Komiteen, Studentersamfundet i Trondheim. Arbeidsoppgaver: Omlegging fra coax til tvunnet par på Samfundet, linuxdrift, systemere og programmere medlemsdatabase og rombookingsdatabase for Samfundet. Også en del brukerstøtte i linux/windows og mot websystemene på Samfundet.

Feb. 2001 - Prosjektleder IT-Komiteen, Studentersamfundet i Trondheim. Arbeidsoppgaver: Systemere og programmere webbaserte løsninger for Samfundet.

Mar. 2001 - UKEfunk UKA01: UKE-ITK. Arbeidsoppgave: Lager intranettsystem for UKA.

Programmeringsspråk:

Jeg er ingen ekspert i noe språk eller utviklingsverktøy, men har mye generell programmeringserfaring. Først og fremst er jeg flink til å sette meg inn i ulike språk. Frem til 1997 bestod programmering for meg mest av assembly og maskinkode, hjemme og som del av fagene digitalteknikk og mikroprosessorteknikk på videregående og fagskolen, men fikk også skrevet noe pascal og basic. Har hatt Amiga hjemme siden 1989, og har lært meg noen språk der. Drifter Linux på Samfundet, har mye erfaring med PHP mot postgreSQL og mysql. For tiden utvider jeg min kunnskap om C/C++, noe på skolen og noe på fritiden. Språk jeg har lært på skolen: ADA, Java, C, C++, maskinkode (i8085 og R6502), assemblykode (i8085, R6502 og M68k). Språk jeg har lært på fritiden: PHP, shell-skripting, basic.

Datakunnskaper:

Bruker windows(98, NT og 2000), macOS, AmigaOS og Linux daglig. Setter opp AIX på et par maskiner hjemme og på Samfundet for tiden. Drifter og bedriver brukerstøtte under windows, Linux og amigaOS. Bruker framemaker, Word, emacs og vi daglig.

Elektronikkunnskaper:

Har drevet mye med digitalteknikk, bl.a. flere store prosjekter på fagskolen. Liker å holde meg orientert om det som skjer i bransjen, leser mye datablader. Analogteknikk har jeg også bred erfaring med, og har bygget en del forsterkere og annet. Som radioamatør har jeg også en del kunnskap om RF, men jeg har enda ikke bygget ferdig min første radiomottaker. Har etset noe kretskort for PGS AS (Petroleum Geo Systems) (designet også kretskortet etter skjemategning) og TMI AS (Trondheim Maritime Instrumentering).

Utviklingsverktøy:

Til programmering i C og C++ foretrekker jeg gcc og emacs eller andre adekvate editorer under linux/unix, men er også kjent med Visual c++. Kjenner en del til Rational Rose Real Time, Tornado (mot vxWorks) og Simatic Manager (mot Siemens PLS). Min største styrke er heller ikke her detaljkunnskap om ETT verktøy, men evnen til å raskt komme i gang med et hvilket som helst verktøy.

Til elektronikkdesign bruker jeg mest Protel, og jeg har brukt forskjellige versjoner av dette siden 1995.

Fritid:

Som funksjonær i ITK på Samfundet jobber jeg som nevnt mye med Linux, Windows, AIX, PHP, postgreSQL og fysisk nettverk (kabling og switcher). Som "pangsjonist" i ARK hjelper jeg en del til med opplæring i elektronikk for nye medlemmer samt bistår med teknisk kompetanse der dette trengs. Bedriver elgjakt og sportsfiske, spiller trompet og klarinett, trener noe (sykling, ski og styrketrening, avhengig av vær/føre). "Samler" på datamaskiner basert på Motorola-prosessorer (68k og PowerPC).

Vedleggsliste:

Vedlegg 1, kopi vitnemål grunnkurs.

Vedlegg 2, kopi vitnemål VK1.

Vedlegg 3, kopi vitnemål Teknisk Fagskole.

Vedlegg 4, kopi karakterutskrift 7 semestre Teknisk kybernetikk, NTNU.

Vedlegg 5, attest fra jobb for IDI, NTNU

Referanser:

Carl Martin Larsen, leder for programkomiteen, Lørdagsuniversitetet, NTNU 1999 - des. 2000. epost: callas@marin.ntnu.no

Anders Christensen, overingeniør IDI, NTNU, epost: Anders.Christensen@idi.ntnu.no